AttendBlue   
  Glömsk, orolig att bli av med något eller någon?

Låt BlueBuster hjälpa dig att hålla reda på dina prylar och dina kära.

BlueBuster bygger upp en osynlig säkerhetszon kring dina värdesaker som väskor, datorer, barn osv. När något av de skyddade objekten kommer utanför säkerhetsområdet kommer såväl din mobiltelefon och det skyddade objektet att larma och göra dig uppmärksam på att något är fel. Med BlueBuster GPS kommer du också kunna lokalisera dina saknade ägodelar eller barn. Den patenterade tekniken bygger på kommunikation mellan en larmbricka och en mobiltelefon med blåtand.

Nedan några exempel användningsområden.

Glömska - Stöld
Placera en larmbricka i handväskan eller portföljen eller någon annan väska du har med dig utanför hemmet. Glömmer du väskan på ett café eller en tjuv är framme så blir du genast uppmärksammad förutsatt att du alltid behåller mobiltelefonen på dig. Skulle du glömma telefonen men få med dig väskan så får du ändå larm då det larmar i båda enheter. Du kan ha uppsikt över upp till sju olika enheter samtidigt med en telefon.

Barn som försvinner i vimlet
Placera en larmbricka på ditt barn eller i barnvagnen så vet du alltid att du har dem i närheten.

Rädda liv
Utrusta besättningen och dina husdjur på din båt med larmbrickor. Skulle någon falla överbord när båten är i rörelse så går genast ett larm och alla blir uppmärksammade på att detta.

Spärr av kontokort, sökning av försvunna barn mm.
Tjänster som automatisk spärr av kontokort och andra handlingar kommer att kunna kopplas till användningen av BlueBuster. Likaså pågår utvecklingen av ett system med automatiskt larm till affärer i närområdet där ens barn har försvunnit.

BlueBuster är en stark kandidat till ”Årets mobiltelefontillbehör”

Läs vårt USA-patent här

 

Återförsäljare och Distributörer
BlueBuster kommer under våren 2008 att finnas att köpa i fackhandeln. Kom tillbaka för att se lista över återförsäljare. Vill du bli återförsäljare eller distributör, sänd ett mail så kontaktar vi dig.
 

    
BlueBuster Kids

     
BlueBuster TagSe Flashmovie med några användningsområden

 

© AttendBlue AB 2008